Koiraharrastusta vuodesta 1950

ylivieskan kennelseura R.Y.

Agilitykilpailuihin töihin!

talkoo
YliKsin agilityjaoston järjestämiin agilitykilpailuihin on nyt työntekijäilmoittautuminen auki! Kilpailut järjestetään Jokirannan koulun kentällä 22.-23.8.2015

Töihin voivat ilmoitautua myös sellaiset, jotka eivät agilityn saloihin ole tutustuneet. Työtehtäviä voi valita ilmoittautumisen yhteydessä ja kaikkiin tehtäviin opastetaan tarvittaessa. Työtehtävistä mm. ajanotto, ratahenkilö, sisäänheittäjä, remmiroudari sekä monet muut ovat sopivia tehtäviä kaikille vaikka agilitystä ei mitään tietäisikään. Esteiden siirtoon ( la aamuna kentälle ja su iltana raviradalle), sekä yövartiontiin on myös haussa talkoolaisia.

Vaikka et koko päivää jaksaisikaan talkoilla, on pienempikin työpanos yhteisen harrastuksemme eteen suuri apu!

YliKs tarjoaa talkoopäivän lämpimän ruuan jokaiselle työntekijälle kahveineen, sekä kilpaileville talkoolaisille startit alennetuun 8€ hintaan!

Tule viettämään hauska päivä kanssamme agilityn parissa. Uutena harrastajana pääset samalla tutustumaan harrastajiin sekä lajiin perinpohjaisesti!
Myös YliKsin muiden jaostojen reippaat talkoolaiset otetaan avosydämin ja kiitollisena vastaan. Suorastaan loistava tilaisuus luoda yhteishenkeä YliKsin sisällä jaostojen välillä!

Tervetuloa mukaan järjestämään vauhdikasta ja ikimuistoista kisapäivää!
ilmoittaudu työntekijäksi tästä 9.8. mennessä.